Παρέμβαση του ΣΕΓΑΣ για την αντικατάσταση των ταρτάν στο στάδιο Καλλονής και στο στάδιο Μυτιλήνης


Κοντά στα σωματεία της Λέσβου ο νέος Α΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντερης

Η νέα Διοίκηση του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, έπειτα από την λεπτομερή ενημέρωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για τις προβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις των Σταδίων του Κλασικού Αθλητισμού του νομού μας,  προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς τόσο στη Λέσβο όσο και στη Λήμνο, ώστε να επισπευστούν άμεσα τα έργα – αντικατάστασης των ελαστικών ταπήτων (ταρτάν) – γραμμογράφησης,  στα Δημοτικά Στάδια Μυτιλήνης και Καλλονής «Κώστας Κεντέρης» , αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας-Λήμνου η συντήρηση του ελαστικού τάπητα (ριτόπινγκ) - γραμμογράφηση  και  παράλληλα να ενισχυθούν τα παραπάνω τρία στάδια με τα απαραίτητα σύγχρονα  όργανα στίβου.

Οι αθλητές & οι αθλήτριες των νησιών μας έχουν αποδεδειγμένα γράψει & συνεχίζουν να γράφουν ιστορία με τις επιτυχίες τους κάτω από αντίξοες συνθήκες προετοιμασίας, γι΄ αυτό άμεσα θα πρέπει να έχουν τις αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αναλογούν για την συνέχεια της αθλητικής τους εξέλιξης.(Συνημμένα επισυνάπτουμε  τις επιστολές του κεντρικού ΣΕΓΑΣ).

Το Δ.Σ. της ΄Ενωσης , ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο  κ. Σοφία Σακοράφα και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ,  για την άμεση και θετική ανταπόκριση του  αιτήματός μας και ευελπιστούμε σύντομα για  την παρουσία τους στο νησί μας.

Επίσης  ιδιαιτέρως ευχαριστούμε  τον συμπατριώτη μας , χρυσό Ολυμπιονίκη  και εκλεγμένο (με το σωματείο ΑΡΙΩΝ ΓΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ) Α΄ Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ  Κώστα Κεντέρη , ο οποίος  από την αρχή βρίσκεται σε επαφή μαζί μας αλλά και  με τους τοπικούς φορείς,  γνωρίζοντας πολύ καλά τις αντιξοότητες τις δυσκολίες και  την αγωνία μας στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε φροντίζοντας στην επίλυση τους.