Επίσκεψη στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου


Το επόμενο διάστημα, από 23 Μαΐου έως και 6 Ιουνίου κλιμάκιο της Πανελλήνιας
Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προκειμένου να έρθουμε σε επαφή με τους νέους συναδέλφους μας.

Ως δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας της Ελληνικής Αστυνομίας, που
εκπροσωπεί το συγκεκριμένο κλάδο εργαζομένων, έχουμε θεσμικό δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα στον κάθε συνάδελφό μας, πόσο δε μάλλον όταν αυτός είναι νέος και τα ζητήματα που τον απασχολούν πολλά.

Η επίσκεψη των μελών της ομοσπονδίας αποσκοπεί να εισφέρει, μέσα από μια
εποικοδομητική επικοινωνία/συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους νέους
συναδέλφους μας, λύσεις σε πολλές απορίες τους και να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τόσο υπηρεσιακά όσο και επαγγελματικά.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. έχει την ηθική υποχρέωση να αφουγκραστεί τα προβλήματα των νέων συναδέλφων και να αναζητήσει λύσεις μέσω της φυσικής και πολιτικής Ηγεσίας του Σώματος.

Οι συνοριακοί φύλακες στα νησιά του Αιγαίου, αποτέλεσαν μια αναγκαιότητα για την διαφύλαξη του αισθήματος ασφάλειας των τοπικών κοινωνιών και την διαχείριση του.μεταναστευτικού στα σύνορά μας. Ένας θεσμός επεκτείνεται από την ηπειρωτική χώρα στα νησιά και ως Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. έχουμε την ηθική υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα τους στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.

bordernews.gr