Στην Μυτιλήνη η ομάδα κρούσης για τον εμβολιασμό



Υποδεχτήκαµε την µονάδα κρούσης από την 4η ΥΠΕ έτσι ώστε να ενισχύσουµε το εµβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας µας.

Ήρθαν χθες δέκα άτοµα , γιατροί – νοσηλευτές – επισκέπτες υγείας και µία µαία.

Θα παραµείνουν ως τις 6-6-2021, ακολούθως θα έρθουν άλλα δέκα άτοµα , γιατροί – νοσηλευτές – επισκέπτης υγείας και οδοντίατρος.

Το κλιµάκιο θα εµβολιάζει µε το µονοδοσικό Johnson & Johnson.

Θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε όλο το προσωπικό του ΚΥ Μυτιλήνης, το οποίο βοήθησε στη διαδικασία αυτή και τον διοργανωτή όλης αυτής της επιχείρησης του κ. Ροΐλου ∆ιοικητή της 2ης ΥΠΕ.

Ευχόµαστε ο πληθυσµός του νησιού να ανταποκριθεί γιατί είναι µια µεγάλη ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιήσουµε.

Ελπίζουµε το καλοκαίρι να είµαστε ασφαλείς και θωρακισµένοι έναντι του κορωνοιού

Στις 31-5-2021 έχουν κλείσει για σήµερα 131 εµβόλια

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δήμητρα Αλεξανδρή, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης από το οποίο κλιμάκιο ιατρών ξεκίνησε να εμβολιάζει καθολικά τον μόνιμο πληθυσμό του νησιού μας. 


Ως γνωστόν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργο Καμπούρη και με τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών Χρήστο Θεοδώρου και τους υπέβαλε την πρόταση να φιλοξενηθεί από το Δήμο Μυτιλήνης κλιμάκιο είκοσι περίπου Ιατρών προκειμένου να συμβάλουν στον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού του νησιού μας. 


Η πρόταση υποβλήθηκε στον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και στον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου Χρήστο Ροΐλο. Η πρόταση έγινε δεκτή και από σήμερα ξεκίνησε ο εμβολιασμός με το μονοδοσικό Johnson & Johnson. 


Γίνεται έκκληση στους συμπολίτες μας να συμμετέχουν για την επιτυχία της εκστρατείας ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.