Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι... για ένα τραγο στην Καλλονή της Λέσβου



Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλονή της Λέσβου ο 68χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με μαχαίρι και του σοβαρού τραυματισμού ενός 55χρονου άνδρα για ασήμαντη αφορμή. 

Όπως αναφέρει η αστυνομία προχθές (09-05-2021) σε αγροτική τοποθεσία στην Καλλονή, ο συλληφθείς για ασήμαντη αφορμή, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά ημεδαπό με μαχαίρι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Στο χώρο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών, καθώς και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι συνολικού μήκους -24- εκατοστών, με μήκος λάμας -12- εκατοστά, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του αιματηρού συμβάντος ήταν ένας τράγος του θύματος που μπήκε στην αυλή του φερόμενου ως δράστη

Σε βάρος του Αλβανού υπηκόου σχηματίσθηκε κακουργηματικής φύσεως ποινική δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.