Στην τελική ευθεία η αναβάθμιση και Επισκευή του Δημοτικού Γηπέδου Αγιάσου



Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υπέγραψε την προκήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Εργασίες Αναβάθμισης και Επισκευής Δημοτικού Γηπέδου Αγιάσου», εκτιμώμενης αξίας 588.284 Ευρώ.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν στην αναβάθμιση των αποδυτηρίων με την εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων υποδομών, καθώς και στην εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων για την ψύξη-θέρμανση των αποδυτηρίων και των γραφείων. Επίσης θα τοποθετηθεί στο γήπεδο μπάσκετ καινούργιο ελαστικό, θα γίνει κατασκευή μπασκετών και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας θεατών. Τέλος, θ΄ αναμορφωθεί η είσοδος του γηπέδου.

Η Δημοτική Αρχή, υλοποιώντας ακόμη μια προεκλογική δέσμευση, συνεχίζει την προσπάθεια της για την σταδιακή αναβάθμιση των κύριων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μυτιλήνης και όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, ο Δήμος υλοποιεί όσα έχει εξαγγείλει και δίνει ιδιαίτερη σημασία στα νέα παιδιά και στη δημιουργία, αλλά και στην αναβάθμιση, των αθλητικών χώρων του Δήμου.