Κλείνει και η οδός Φιλελλήνων στην Μυτιλήνη για την Αντικατάσταση του αγωγού ομβρίων


από την Τρίτη 11/05/2021 η οδός Φιλελλήνων θα παραμείνει κλειστή στη διέλευση οχημάτων, από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Οδυσσέως έως τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Βουρνάζων.

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη την Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης (Αριθμ. 36346/ΜΟΕ απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου - ΦΕΚ 2799 Β/13-07-2018), από την Τρίτη 11/05/2021 η οδός Φιλελλήνων θα παραμείνει κλειστή στη διέλευση οχημάτων, από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Οδυσσέως έως τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Βουρνάζων.

Η είσοδος των οχημάτων από την οδό Αερ. Γιανναρέλλη προς το Κέντρο της πόλης και την Προκυμαία καθώς επίσης και προς το Αεροδρόμιο – Βαρειά θα εκτελείται μέσω της παρακάτω διαδρομής:

Από την Πλατεία Αλυσίδας, τα οχήματα κινούνται μέσω των οδών Γ. Βοστάνη, Ερεσού, Καβέτσου, Ξεν. Καραπαναγιώτη και Ελ. Βενιζέλου και κατευθύνονται είτε αριστερά προς το Κέντρο/Προκυμαία, είτε δεξιά προς Αεροδρόμιο/Βαρειά.

Εναλλακτική παράκαμψη γίνεται και μέσω των οδών Στρατή Μυριβήλη, Ήρινας, Γρηγ. Παπαμιχαήλ και Αριστ. Δελή.

Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την Καλλονή θα γίνεται μέσω των οδών Αλκαίου, Ανδρομέδας και Καραντώνη. Ηπαράκαμψη αυτή προτείνεται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn.

Εναλλακτικά, για την έξοδο οχημάτων από τη πόλη προτείνονται οι παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές:

για τους κατοίκους των Νοτίων προαστίων, Σουράδας, Χρυσομαλλούσας, Χάλικα, γίνεται μέσω των οδών Καραπαναγιώτη-Μητροπολίτου Ιακώβου- Αλυφαντά,

για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, γίνεται μέσω της Βόρειας Παράκαμψης

Στην οδό Φιλελλήνων θα πραγματοποιείται η διέλευση των πεζών και θα παραμένει πάντα προσπελάσιμη. Επισημαίνουμε ότι θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στη συγκεκριμένη οδό.