Επιτέλους- Τον Σεπτέμβριο νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης


Την τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ανακοίνωσε στη διάρκεια των Διασυλλογικών αγώνων στίβου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού ανάθεσης αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Λόγω του διεθνούς του χαρακτήρα, θ΄ απαιτηθεί διάστημα περίπου δύο μηνών, έως την έναρξη του έργου.

Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τον Σεπτέμβριο θα έχει αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο και με τις τελευταίες προδιαγραφές ελαστικό τάπητα (ταρτάν), έργο που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του στίβου της Λέσβου, αλλά και τη δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών αγώνων.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Δήμαρχος βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, συνομίλησε με τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το έκδηλο ενδιαφέρον του προς τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου στη Μυτιλήνη, χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν.

Ακόμη, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης είχε επαφές και συζήτησε με μέλη της Επιτροπής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού. Παράλληλα, τόνισε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου Μυτιλήνης είναι αμέριστο και καταβάλλονται προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι αθλητές, όσο και οι προπονητές, κριτές και συνοδοί των αθλητών.

Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές, ενώ στη διάρκεια σύντομης συνομιλίας που είχε με την Όλγα Φιάσκα, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό της στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

  • Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται από τις 11 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου σε 12 γήπεδα σε όλη την Ευρώπη, όπως το στάδιο Ολύμπικο στη Ρώμη, η Αλιάνζ Αρένα στο Μόναχο, η Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα στο Άμστερνταμ.

    Ενημερωθείτε για το euro 2021 στοιχημα με προγνωστικά και αναλύσεις για τις 24 Ομάδες και τους 6 Ομίλους του Euro2020. Ακουλουθείστε το πρόγραμμα των αγώνων και δείτε τις τελευταίες αποδόσεις για το νικητή της διοργάνωσης και τον πρώτο σκόρερ.