Στην τηλεδιάσκεψη για τον καθολικό εμβολιασμό των μονίμων κατοίκων των νησιών οι δήμαρχοι της Λέσβου



Τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης και ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους.


Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης

Θέμα της τηλεδιάσκεψης, ο καθολικός εμβολιασμός όλων των μονίμων κατοίκων των νησιών της Ελλάδας. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί για όλους τους κατοίκους άνω των 18 ετών έως τέλος Ιουνίου και θα γίνει με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson για να υπάρξει σε σύντομο χρονικό διάστημα ανοσία.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης καλεί όλους τους Δημότες να συμμετέχουν στον εμβολιασμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με ασφάλεια σε εμβολιαστικά κέντρα του Δήμου τα οποία θα ανακοινωθούν.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα επανεκκίνησης της οικονομίας με την προσέλευση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών και επιτυγχάνεται η προστασία συγγενών, φίλων και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.