Τα είπαν Μουτζούρης- Μιμή Ντενιση


Συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με την Μιμή Ντενίση.

Η Περιφέρεια έχει στηρίξει εμπράκτως τα γυρίσματα της ταινίας. Μια ταινία που θα προβληθεί παγκοσμίως αφού συμμετέχουν ηθοποιοί όπως η Βανέσα Ρεγκρέι.

Ο κ. Μουτζούρης δημοσίευσέ μετά την συνάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Με την Μιμή Ντενίση, συζητώντας για την νέα ταινία της, που θα γυρίσει στα νησια μας απο τον Ιούνιο με οικονομική στήριξη απο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και θα τα προβάλει παγκοσμίως.

(Αθήνα 23.05.2021)½


Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την κα. Ντενίση συζητήσαμε για την νέα διεθνή ταινία της, που θα γυρίσει στα νησιά μας από τον Ιούνιο με οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και θα τα προβάλει παγκοσμίως. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αξιόλογες προσπάθειες που προβάλλουν τα νησιά μας διεθνώς.»

«Σμύρνη μου Αγαπημένη», η ταινίας που έρχεται να συνεχίσει την μετά την «Ευτυχία» φιλοδοξία της εταιρίας παραγωγής και διανομής Tanweer για εμπορικό σινεμά με πρόσημο υψηλής παραγωγής. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση που παίχτηκε με τεράστια επιτυχία για τρεις ολόκληρες σεζόν στην Αθήνα, σε σενάριο της ίδιας της Μιμής Ντενίση και του Μάρτιν Σέρμαν, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραντινάκης.