Στα χωριά του Πλωμαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης (PICS)


Στα χωριά του Πλωμαρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης όπου συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημήτρη Βαρβαγιαννη και τον Πρόεδρο του Πλωμαρίου Γιάννη Ξανθουλη.

Επισκέφθηκαν το φράγμα Σεδουντα και την πηγή όπου εκτελούνται εργασίες και σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει το Πλωμάρι. Επίσης στο λιμάνι ολοκληρώνονται οι εργασίες για την εγκατάσταση της Πύλης εισόδου.


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφθηκε το Παλαιοχώρι ολοκληρώθηκε το έργο της πλατείας ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η πλακόστρωση της αγοράς.

Στο Νεοχώρι και στη συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του, επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό Κέντρο όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στέγης και συντήρησης του χώρου.


Επίσης στο Αμπελικό συναντήθηκε με τον Πρόεδρο όπου εκεί ολοκληρώθηκε η επισκευή του Κοινοτικού γραφείου και του Ιατρείου. Στο Ακράσι συνεχίζονται οι εργασίες ολοκλήρωσης του τοιχίου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής του σχολείου ενώ εντάχθηκε η ανακατασκευή πλακόστρωτου της αγοράς. Μετά τις επισκέψεις του στα χωριά του Πλωμαρίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφθηκε και το εθελοντικό κλιμάκιο στον Παπαδο Γέρας.