Μυτιλήνη: Εντυπωσιακοί στολισμοί από το ανθοπωλείο «Μ & Β Flower art»!!! (PICS)

 

Μια επιχείρηση με έδρα την Μυτιλήνη, αναλαμβάνει με πάθος και φαντασία την οργάνωση των ομορφότερων στιγμών της ζωής μας, ώστε να μείνουν αλησμόνητες μέσα στο χρόνο!

Η καταξίωση της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η φήμη της, έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας μας, φτάνοντας μέχρι το εξωτερικό.

Ο λόγος για τους Μπάμπη Παλαιολόγου και Μαίρη Κρεκουκια και το «Ανθοπωλείο Μ& Β Flower art» που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διακόσμησης γάμων πάνω 20 χρόνια.

Όλα ξεκινούν από ένα εργαστήρι στην Ελ. Βενιζέλου 5 & Οδυσσέα Ελύτη στην Μυτιλήνη…

Οι γνώσεις του Μπάμπη Παλαιολόγου και της Μαίρης Κρεκουκια στη διακόσμηση-αρχιτεκτονική χώρου και την ανθοδετική, σε συνδυασμό με το μεράκι των ίδιων και των συνεργατών τους, έχουν ως βασικό στόχο, ο κάθε γάμος να είναι μοναδικός.

Να έχει το δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα, σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του ζευγαριού.

Για το λόγο αυτό, τα πάντα είναι χειροποίητα. Για τη διακόσμηση καθώς και όλα τα accessories, χρησιμοποιούνται φρέσκα λουλούδια, πολυτελή υλικά και υλικά της φύσης σε ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Και επειδή οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, κάθε χρόνο, η ίδια και στελέχη της εταιρείας της παρακολουθούν σεμινάρια ανθοδετικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επισκέπτονται ως εκθέτες ή επισκέπτες, όλες τις εκθέσεις που έχουν σχέση με το γάμο (σε Ελλάδα και εξωτερικό), έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Με ένα τηλεφώνημα τα λουλούδια σας θα φτάσουν στον προορισμό τους και με το μήνυμα που εσείς θα επιλέξετε να περιέχει η καρτούλα δώρου.


Καλέστε στο ανθοπωλείο “Ανθοπωλείο Μ.ΒFlower art” και κάντε την παραγγελία σας.


Το εξειδικευμένο προσωπικό του ανθοπωλείου θα δημιουργήσει για εσάς την σύνθεση ή το μπουκέτο σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.


 «Ανθοπωλείο Μ & Β Flower art»

Ελ. Βενιζέλου 5 & Οδυσσέα Ελύτη Μυτιλήνη,

τηλ. 2251037309

Facebook: https://www.facebook.com/anthopolio.palaiologoub