MasterChef 5: Επέστρεψε… για την πρωτιά η Μαργαρίτα από την Καλλονή- Η στήριξη του Α. Πετρετζίκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Επιστροφές είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, με την Μαργαρίτα να είναι η πρώτη παίκτρια που παίρνει την λευκή ποδιά και ξανά μπαίνει στο παιχνίδι.

12 παίκτες εισέβαλαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να κερδίσουν την ποδιά που θα τους στείλει ξανά στο σπίτι.

Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος. Η Βίλλυ ήταν η επόμενη ενώ εκτός διεκδίκησης τέθηκε η Μαρία, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης και ο Σερόπ.

Η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Ιωάννης πέρασαν επιτυχώς στην επόμενη φάση.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα βρέθηκαν δεξιά των κριτών γιατί είχαν τα καλύτερα πιάτα, με την Μαργαρίτα τελικά να παίρνει την πρώτη ποδιά, ενώ οι άλλοι δύο συνέχισαν στην επόμενη φάση.

Ο Άκης Πετρετζίκης στηρίζει δημόσια την Μαργαρίτα

Ο Άκης Πετρετζίκης τώρα που κάθεται περισσότερο στο σπίτι του, λόγω του ότι η σύντροφος του περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, βλέπει φανατικά MasterChef 5 και αποκάλυψε την αδυναμία που έχει στην Μαργαρίτα.

Η νεαρή παίκτρια στο χθεσινό 12/4 επεισόδιο είδαμε μετά από δοκιμασία που πέρασε μαζί και με άλλους παίκτες που είχαν αποχωρήσει, να φτιάχνει ένα πολύ καλό πιάτο και να παίρνει πίσω την ποδιά της. Μάλιστα, η επιστροφή της σχολιάστηκε και από το Twitter, αφού είναι από τους πιο συμπαθείς μέσα στο παιχνίδι.

Το δικό του σχόλιο λοιπόν, έκανε και ο Άκης Πετρετζίκης, την ώρα που παρακολουθούσε MasterChef 5. Στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter έγραψε: «Ο λαός απαιτεί, Μαργαρίτα entry free».