Ρεπορτάζ L.P: Βγήκαν συμβούλιο, μισθοί και..."μαχαίρια" στην ΔΕΔΑΠΑΛ



Συγκροτήθηκε χτες σε σώμα η νέα διοίκηση της ΔΕΔΑΠΑΛ η οποία προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης που ολοκληρώθηκε χτες.

 Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Αντιπρόεδρος ο Στέφανος Αποστόλου, Διευθύνων Σύμβουλος ο Κώστας Κουνέλης και Γραμματέας ο Γιάννης Άνεμος. Ωστόσο από την αρχή της θητείας της νέας διοίκησης ξεκίνησαν και οι εντάσεις, με αφορμή το θέμα της μισθοδοσίας των νέων μελών. 

Ο Γιάννης Βατός , ο οποίος συμμετέχει στο συμβούλιο ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ, διαφώνησε έντονα με την πρόταση του Π. Κατσαβέλλη για την μισθοδοσία των παραπάνω που ανέλαβαν τις συγκεκριμένες θέσεις, θεωρώντας πως δεν παρέχονται ιδιαίτερες υπηρεσίες για να πληρώνονται.  

Ο Πρόεδρος πρότεινε ο μισθός του να είναι 1000 ευρώ, αυτός του κ. Κουνέλη 900 ευρώ, του κ. Αποστόλου 800 ευρώ και του κ. Άνεμου 600 ευρώ.

 Η πρόταση αυτή που πέρασε φυσικά με πλειοψηφία, βρήκε αντίθετο τον κ. Βατό ο οποίος σημείωσε ότι επί δικής του θητείας στην Προεδρία της ΔΕΔΑΠΑΛ δεν πληρώνονταν κανείς από το ΔΣ και αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει όταν ανέλαβε ο Γιώργος Κατζανός και συνεχίστηκε από τον Στέφανο Αποστόλου. 

Σημείωσε μάλιστα πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική παροχή υπηρεσιών από τα μέλη του ΔΣ που να δικαιολογεί τέτοιους μισθούς, την στιγμή μάλιστα που τα χρήματα αυτά προέρχονται από τους δημότες και καταβάλλονται μέσω ανταποδοτικών. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Βατός αρνήθηκε την θέση του Αντιπροέδρου που του προτάθηκε και κατ επέκταση και τον μισθό των 800 ευρώ που αυτός τον ακολουθούσε.