Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Μάρτιο το LesvosPost…!!


Η πρωτοφανής κατάσταση που βίωσε και βιώνει ο πλανήτης έφερε ραγδαία αύξηση όπως είναι λογικό στην επισκεψιμότητα των περισσότερων ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Η ειδησεογραφία υπήρξε καταιγιστική και η ανάγκη των αναγνωστών για πληροφόρηση, πιο μεγάλη από ποτέ.

Την ανάγκη αυτή προσπάθησε να καλύψει με έναν όσο το δυνατόν πιο έγκυρο και έγκαιρο τρόπο, το www.LesvosPost.gr και με βάση τους αριθμούς των Google Analytics, την επίσημη πλατφόρμα καταμέτρησης της επισκεψιμότητας για κάθε site, το κατάφερε και με το παραπάνω.

Καταγράφοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας στην 9χρονη ιστορία του, το LesvosPost.com επισκέφθηκαν το χρονικό διάστημα 01 Μαρτίου-31 Μαρτίου 2021, 98,817 μοναδικοί επισκέπτες, ενώ οι προβολές σελίδας «άγγιξαν» τα 1.400.000 

Συγκεκριμένα τον προηγούμενο μήνα η ιστοσελίδα www.LesvosPost.gr , σύμφωνα με τα επίσημα συγκεντρωτικά στοιχεία των Google analytics, τον Μάρτιο ξεπέρασε, για πρώτη φορά, τις 290.000 επισκέψεις και συγκεκριμένα έφτασε στις 298.726!

Παραμένοντας στις εντυπωσιακές επιδόσεις που κατέγραψε τον προηγούμενα μήνα το www.LesvosPost.com , θα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός πως από τα 298.726 επισκέπτες τα 98.817 είναι unique (μοναδικοί). Μία αναλογία που αποδεικνύει την τεράστια επιτυχία του site. Ενώ οι προβολές σελίδας έφτασαν τις 1.323.126.

Τον Μάρτιο, οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες του LesvosPost έβλεπαν κατά μέσο όρο 4,43 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 1 λεπτά και 07 δευτερόλεπτα.

Σημείωση: Όλα τα στοιχεία προέρχονται από το Google Analytics και ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση έως και 2%.

Σας παραθέτουμε τον χαρακτηριστικό πίνακα από τα Google Analytics:


Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας, η συντακτική ομάδα του LesvosPost, νιώθει άπειρη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που της δείχνετε και παράλληλα μια… γλυκιά πίεση για ακόμη περισσότερη αφοσίωση και δέσμευση στο έργο της.

Κάθε μας επιτυχία, καθρεφτίζει τη δική σας αγάπη και κάθε μας αστοχία, μας πεισμώνει προκειμένου να ξεπεράσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και να σας προσφέρουμε αυτό που αξίζετε: ενημέρωση, ψυχαγωγία και άποψη στην καλύτερή τους μορφή.

Το Νο1 ειδησεογραφικό site της Λέσβου, ένα από τα site με τη μεγαλύτερη παρουσία στο facebook (το δίκτυό μας αυτή τη στιγμή στο δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνάει τους 38.000 ακόλουθους), δεσμεύεται να συνεχίσει στο ίδιο πετυχημένο και ιδιαίτερο μοτίβο.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!💕

 

ΥΓ: Μένουμε σπίτι, ενημερωνόμαστε σωστά και ανυπομονούμε για την επιστροφή στην κανονικότητα και στις απλές ομορφιές της ζωής που τόσο μας έχουν λείψει😉