Foxbet: Έπαθε και έμαθε


Ο Ηρακλής πάλεψε το ματς κόντρα στον Προμηθέα και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να μας δώσει τον άσο  του 3.30. Το Over στα φάουλ, όμως, στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Αρμάνι Μιλάνο, επιβεβαιώθηκε σχετικά εύκολα, αφού οι δύο ομάδες έφτασαν στα 50.

 

Παίξε στοιχημα τενις με στρατηγική

 

Γράφει για το Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

 

Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον τέταρτο αγώνα της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αναντολού Εφές. Οι Τούρκοι έφτασαν 4.30 λεπτά πριν το 3-0 και την «σκούπα», αλλά ένα τρομερό σερί 16-0 της «βασίλισσας» στο τέλος, έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να μειώσει σε 2-1.

Η γενική εικόνα των δύο ομάδων, όμως, όπως τις έχουμε δει στα τρία παιχνίδια της σειράς, δείχνει ότι η διαφορά της Εφές με την γερασμένη Ρεάλ είναι πολύ μεγάλη και θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αν οι Ισπανοί καταφέρουν να στείλουν τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι. Η Εφές έχει περισσότερες λύσεις και ο Αταμάν ξέρει ότι αν οι δύο ομάδες οδηγηθούν σε Game 5, η εμπειρία της Ρεάλ και η πίεση που θα νιώσουν οι παίκτες του, μπορούν να βάλουν το ενδεχόμενο πρόκρισής της στο final 4 σε κίνδυνο.

Αντί για το διπλό στο χάντικαπ των 6.5 πόντων, θα πάρω ένα combo bet πόντων, με το Under 82.5 της Ρεάλ Μαδρίτης και το Over 76.5 της Αναντολού Εφές σε απόδοση 1.90.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Euroleague στο Foxbet