Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες στο δημοτικό συμβούλιο...αύριο η συνέχεια

Φώτο αρχείου


Μαραθώνια εξελίχθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία μάλιστα έμεινε στην μέση, αφού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 

Και αυτό καθώς λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, με το θέμα του μεταναστευτικού να συζητείται ακόμη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένης Χατζηγιάννης, πρότεινε όπως και έγινε, να διακοπεί η συνεδρίαση λόγω κόπωσης και του προχωρημένου της ώρας και να συνεχιστεί την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

 Στο σημείο που διεκόπη, είχαν ολοκληρώσει σχεδόν τις τοποθετήσεις τους οι δημοτικοί σύμβουλοι και τον λόγοι θα έπαιρναν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, πριν τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία. Επί τους ουσίας δεν άλλαξαν και πολλά από την προηγούμενη συνεδρίαση και το 16-15 υπέρ της δομής. 

Η στάση της Δημοτικής Αρχής παραμένει η ίδια, αυτή της αντιπολίτευσης συνεπικουρούμενη από τους «αντάρτες» Βάλεση, Γιαννάκα, Σίμο και Κουνέλη, επίσης ίδια, οπότε επί της ουσίας δεν είχαμε κάτι το διαφορετικό. 

Δεν έλειψαν για μια ακόμη φορά οι εντάσεις, οι σπόντες και οι μπηχτές, ένθεν και ένθεν, βέβαια με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται αύριο στην ψηφοφορία που θα γίνει….