Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το έργο αντικατάστασης του αγωγού της Λαγκάδας


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης,  επισκέφθηκε το εργοτάξιο του μεγάλου έργου αντικατάστασης του αγωγού της  Λαγκάδας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Το έργο, προϋπολογισμού 5,5 εκατ. Ευρώ,  ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2020 και μετά από μια απαραίτητη διακοπή τους χειμερινούς μήνες, ξεκίνησε η δεύτερη φάση του.

Η ενημέρωση για την πορεία του έργου έγινε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, Γιώργο Φλώρο, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος, Στρατής Δαγκλής.

Οι εκτελούμενες εργασίες συνεχίζονται μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ και σύντομα θα φτάσουν στην πλατεία Αλυσίδας. Από εκεί, το έργο θα προχωρήσει στην Αερ. Γιανναρέλλη, όπου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του προγραμματισμένου χρονικού πλαισίου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, ενημερώνοντας τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του έργου, καθώς είναι πλέον ορατή η διάβρωση που είχε υποστεί ο  προηγούμενος αγωγός και η επικινδυνότητα όλης της περιοχής.

Ένα μεγάλο, δύσκολο αλλά και απαραίτητο έργο που προχωρεί με τη βούληση της Δημοτικής Αρχής Στρατή Κύτελη. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, με την ευκαιρία εκτέλεσης του έργου,  έθεσε το θέμα και της συνολικής ανάπλασης της Πλατείας Αλυσίδας, με τρόπο τέτοιο, που να αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.