Πρόταση Βελόπουλου σε Βαλεση- Γιαννακα να «μπουν» στο ψηφοδέλτιο της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» στο Ν. Λέσβου


Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Λέσβο

Βλέποντας τα κουκιά να μην του βγαίνουν (για έδρα) στην τριεδρική στο Ν. Λέσβου  ο Πρόεδρος της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ" Κυριάκος Βελόπουλος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Λέσβο φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με δυο πολύ δυνατά ονόματα της αυτοδιοίκησης στον Δήμο Μυτιλήνης οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για την κεντρική πολιτική σκηνή, γνωστοί όμως για τις φιλελεύθερες ιδέες τους.

Πρόκειται λοιπόν για τους Παναγιώτη Βαλεση και Εριφύλη Γιαννακα, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Μυτιλήνης με την πλειοψηφούσα παράταξη.

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες βλέπουν με καλό μάτι την πρόταση Βελοπουλου καθώς είναι γνωστοί για τον αγώνα τους τελευταία σχετικά με το μεταναστευτικό και την μη κατασκευή νέας δομής στο νησί μας, μάλιστα σε αυτό πάτησε και ο Κυριάκος Βελοπουλος.

Οι Γιαννακα- Βαλεσης φέρεται να χάρηκαν πολύ από την πρόσφατη ομιλία του πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης στην βουλή και τις σχετικές αναφορές στο μεταναστευτικό πρόβλημα της Λέσβου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε νέα επίσκεψη Βελουπουλου στην Λέσβο την μεγάλη εβδομάδα θα κλειδώσει η κάθοδος των δυο στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στις επόμενες εθνικές εκλογές που όλο πλησιάζουν.

Πάντως αν αποδεχτούν αληθινές οι πληροφορίες μας το ΚΚΕ θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί, καθώς η κούρσα για την κατάκτηση της πολύτιμης 3ης έδρας στο Ν Λέσβου θα είναι πολύ δύσκολη με δυνατό ψηφοδέλτιο από Ελληνική Λύση και φυσικά με το ΚΙΝΑΛ να καραδοκεί.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Μυτιλήνης στο άκουσμα αυτής της είδησης έγινε έξω φρενών απαιτώντας από τους δυο άμεσα να παραιτηθούν από δημοτικοί σύμβουλοι και να παραδώσουν τις έδρες τους στην παράταξη.

Σήμερα αργά το απόγευμα συνεδριάζει η παράταξη του δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κυτελη για την διαγραφή των δυο και επίσημα.