" Μειοψηφία ο Μηταράκης...."



Με μια περισσότερη ενδοκομματική ανάρτηση, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Απόστολος Αλατζάς, παίρνει θέση για τα τελευταία γεγονότα και την στάση του Υπουργού Μεταναστευτικής Κρίσης Νότη Μηταράκη. 

Ο κ. Αλατζάς, ως στέλεχος της ΝΔ στην ανάρτηση του στηρίζει τον Νίκο Δένδια και την στάση του στο θέμα του Μεταναστευτικού όπως αυτό τέθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Τουρκία, χαρακτηρίζει μειοψηφία την επιλογή Μηταράκη στους φίλους του κόμματος και ουσιαστικά καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποπέμψει, προκειμένου να μην «ηττηθεί» ξανά η κυβέρνηση. 

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb: 

“Οξύμωρο! 

Από τη μια ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους Πρωθυπουργούς του Νότου (Μάλτας, Ιταλίας, Ισπανίας), να αντιπαλεύουν το Σύμφωνο Μετανάστευσης στην Ευρώπη και από την άλλη ο Μηταράκης τρέχει να εφαρμόσει το Σύμφωνο Μετανάστευσης και να γκριζάρει τα νησιά...........

Οξύμωρο!

Από τη μια ο Υπουργός Εξωτερικών Δένδιας εκτελώντας τις οδηγίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τουρκία, μεταξύ άλλων, ανέδειξε σε όλη την Ευρώπη, την κατακριτέα πολιτική εργαλειοποίησης, που κάνει η χώρα αυτή στο μεταναστευτικό, με στόχο την οριογραμμή της Ελλάδας, από την άλλη ο Μηταράκης με τις νέες δομές πόλεις, που επιθυμεί διακαώς να φτιάξει στα νησιά, βοηθάει στο να γκριζάρουν, με αποτέλεσμα τη ρήξη της οριογραμμής...

Διχασμός?

Προσωπικά ως Έλληνας και Νεοδημοκράτης δεν έχω δίλημμα, καθαρά με το Δένδια.....

Πιστεύω ότι επιλογή Μηταράκη είναι μειοψηφία στους Νεοδημοκράτες, όπως και στους υπόλοιπους Έλληνες...

Μήπως είναι καιρός για αλλαγές στο Πολιτικό προσωπικό που μας οδήγησε εδώ, από γκάφα σε γκάφα.

Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα δεχτεί άλλη πολιτική ήττα (Καράβα, Μόρια, Μαυροβούνι αποσυμφόρηση μέχρι το Πάσχα ), θα πάρει αποφάσεις...».