ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Δεν αναλαμβάνει πρόεδρος ο Βαρβαγιάννης στο Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης


Και το σήριαλ Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού Πολιτισμού συνεχίζεται. Αυτή την φορά, μετά την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη, έρχεται η «παραίτηση» του Δημήτρη Βαρβαγιάννη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να αναλάβει την Προεδρία, όπως αρχικά είχε προταθεί.

Με δεδομένο ότι η διαδικασία θα ξανά γίνει από την αρχή, δεν πρόκειται για παραίτηση, αφού αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ΔΣ, αλλά άρνηση από πλευράς του να ηγηθεί της νέας διοίκησης. Και αυτό καθώς τα προβλήματα στην συγκρότηση και στην λειτουργία του Νομικού φαντάζουν ανυπέρβλητα αυτή την στιγμή, με την έλλειψη μόνιμου προσωπικού, με την διάθεση υπαλλήλων που προτάθηκαν να ασχοληθούν με το «στήσιμο» του και με τα προβλήματα να γιγαντώνονται καθημερινά και να συσσωρεύονται από την απραξία μηνών στον συγκεκριμένο χώρο.

Και επειδή ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης, δεν είναι χτεσινός στο χώρο του αθλητισμού και ξέρει από «μπάλα», δεν θέλησε όπως φαίνεται να μπει στο γήπεδο και να «χάσει» από τα αποδυτήρια.

Έτσι όπως όλα δείχνουν η θέση του Προέδρου αναζητά νέο κάτοχο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον Γιάννη Άνεμο.

  • Όλες οι στοιχηματικές αγορές για live betting μέσα από το stoiximan app, διαθέσιμο για iOS και Android συσκευές. Μπορείτε να κάνετε download την iOS εφαρμογή του stoiximan μέσα από το επίσημο apple store και μέσα από την ιστοσελίδα της στοιχηματικής για τις συσκευές με android λογισμικό.