Β. Χοχλακα «Η δημοτική αρχή Μυτιλήνης οδήγησε το Σώμα στο αποτέλεσμα που εκείνη επιθυμούσε»


Σχόλιο της ανεξάρτητης δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μυτιλήνης Βάσως Χοχλακα για το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής

"Μετά και το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η μεθόδευση της Δημοτικής Αρχής να οδηγήσει το Σώμα στο αποτέλεσμα που εκείνη επιθυμούσε.

Ενώ καταθέσαμε αίτημα οι 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση - με το νέο δεδομένο που είναι η θέση Βάστρια- για το νέο ΚΥΤ , οδηγηθήκαμε τελικά μετά από δυο μέρες συνεδρίασης σε ψηφοφορία με δυο σκέλη και καταλήξαμε σε 16-16 όπου με τη διπλή ψήφο του προέδρου πέρασε η  πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Μηταράκης σε συνέντευξη του σε τοπικό μέσο είχε, μεταξύ άλλων, πει ειρωνικά: "Εμείς δεν βγάζουμε ψηφίσματα μιλάμε με έργα".

Αυτά τα ψηφίσματα όμως, που δεν έχουν ΚΑΝ πλειοψηφία χρησιμοποιείτε κ. Μηταράκη για να νομιμοποιήσετε αυτές τις δομές που πάτε να δημιουργήσετε. Χαιρετίζετε την απόφαση γιατί σας βολεύει. Σας πήραμε χαμπάρι.

Και την Κυβέρνησή σας και τη Δημοτική Αρχή με την ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας, που προβλέπεται δυσοίωνο, να σας βαραίνει! 

Είναι καταφανές πως η διαδικασία οδηγήθηκε στο χθεσινό αποτέλεσμα με απώτερο σκοπό αυτό. Μας θέλετε πειθήνια όργανα των σχεδιασμών σας χωρίς λόγο και βούληση. Η Δημοκρατία όμως πρεσβεύει άλλα κι εμείς επιτελώντας το ρόλο για τον οποίο μας ψήφισε ο κόσμος θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητα. 

 

Βάσω Χοχλάκα

Δημ. Σύμβουλος Μυτιλήνης"