Τελικός κριτής ο κόσμος για όλους μας

 

Υπέρ των συνεργασιών στην τοπική Αυτοδιοίκηση, προς όφελος των πολιτών, τάσσεται ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Απόστολος Αλατζάς, ρίχνοντας παράλληλα και τα «βέλη» του, σε όσους προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. 


Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο FB, κάτι που συνηθίζει, κάνει αναφορά σε κάποιους που θέλουν να μετατρέψουν σε αρένα το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές, σημειώνει πως δεν πρόκειται να ακολουθήσει η Περιφερειακή Αρχή όσους με οδηγό την πικρία τους προσπαθούν να ανακόψουν το έργο του Κώστα Μουτζούρη και των συνεργατών του, καταλήγοντας πως ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αλατζά: 

«Ως υπερασπιστής της Αυτοδιοικητικής συνεργασίας των παρατάξεων, σαν ιδανικό τρόπο για να πάει ο τόπος μπροστά, σε όλα τα χρόνια που εμπλέκομαι στον Α και Β βαθμό Αυτοδιοίκησης, μπορώ να πω τα παρακάτω: Ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε τούτη τη δύσκολη συγκυρία είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στο τιμόνι της, τον Πρύτανη Καθηγητή, πλέον και στην Αυτοδιοίκηση Κώστα Μουτζούρη. 

Η Πρυτανική - Διοικητική Εμπειρία στο ΕΜΠ, η Σύνεση , το Συνεργατικό πνεύμα του, η Διάθεση του στο να ακούει τους πάντες και να Αφουγκράζεται την κοινωνία τον οδηγεί στο να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Είναι φανερό ότι κάποιοι επιθυμούν να μετατρέψουν τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών σε αρένες, αναπολώντας το πρόσφατο παρελθόν.. 

Η δουλειά που γίνεται φαίνεται σε όλα τα επίπεδα, μια Περιφέρεια με ανοιχτές πόρτες για όλους και με ανοιχτά αυτιά, κάτι που είναι αντιληπτό από τους πολίτες.... Κάποιοι ενοχλούνται από τη πετυχημένη διοίκηση και το νέο που ο Κώστας Μουτζούρης προωθεί. 

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στο βάλτο τους, που μοναδικό σκοπό πλέον, έχουν να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να αποτύχει το έργο της Περιφερειακής Αρχής . Κακός οδηγός η πίκρα όταν δεν ψάχνεις το γιατί, και θεωρώντας ότι όλοι σου χρωστούν και δεν αναλογίζεσαι αν χρωστάς!!!!!!!!!!

 Άλλωστε για όλους μας ο τελικός κριτής θα είναι οι πολίτες την ώρα που πρέπει...... Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης έχει δουλειά, έχει δέσμευση, που τηρεί με τους πολίτες, θα μας οδηγήσει στο ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Βορείου Αιγαίου...».