Ούτε τώρα νίκη- Αετός Λουτρών- ΑΟ Καραβάς 0-0

Στα Λουτρά Αετός και ΑΟ Καραβά έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα των Λουτρών έφτασε τις 4 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια στη Γ Εθνική.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο με τον Αετό να απειλεί με τον Βλαστέλλη στο 28′. Οι φιλοξενούμενοι δοκίμασαν να απειλήσουν από μακριά με Νικολόπουλο και Ατματσίδη χωρίς αποτέλεσμα.

Αντίθετα το δεύτερο μέρος άρχισε με σωρεία ευκαιριών. Ο Πετρουζέλλης είχε δοκάρι στο 46′ με δυνατό σουτ. Στο 66′ ξανά ο Αετός απείλησε με κεφαλιά του Κριπιντίρη ενώ στο 70′ ο Χρυσάφης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87′ ο Νικολόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Κάμπερ που έκατσε σήμερα κάτω από τα δοκάρια που έσωσε τον Αετό. Ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Κάμπερ έβγαλε το φάουλ του Ατματσίδη σε κόρνερ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αετό Λουτρών να πηγαίνει στους 7 βαθμούς και τον Καραβά στους 8.

Την επόμενη Κυριακή ο Αετός πάει στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης να παίξει το γειτονικό ντέρμπι με τον Αιολικό.

Αξίζει να σημειωθεί περιμετρικά του γηπέδου…στα χωράφια πλήθος κόσμου βρέθηκε να στηρίξει τον Αετό εφόσον η κυβέρνηση δεν σκέφτηκε ποτέ να ανοίξει σε ένα ορισμένο ποσοστό τα γήπεδα.

 

Αετός Λουτρών (Διονυσάτος): Κάμπερ Ευαγγελέλλης Δρακούλης Κριπιντίρης Καπταγιάννης Πετρουζέλλης Τσομπανέλλης Μιχαλάκης Βλαστέλλης Σεφουλάι (Χρυσάφης 67′) Παπαδόπουλος.

ΑΟ Καραβά (Αντωνόπουλος): Κασωτάκης Πάππος Μύρκος Λίτσι (Μουρελάτος 61′) Ντάφλας Ατματσίδης Κώστας (Σιάνος 65′) Ροκάι Νικολόπουλος Παπασπύρος (Μπεσού 80′) Δούμουρας.


Πηγή http://athlitikometopo.gr/ Κωνσταντίνος Σουφλιάς