Online εκδήλωση από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών


Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) διοργανώνει διαδικτυακή εσπερίδα με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο: Οι προκλήσεις τον καιρό της πανδημίας».

Το συγκεκριμένο θέμα, γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ αφού λόγω της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και εργασίας που καθιερώθηκαν απότομα, εξαιτίας της πανδημίας, υποχρέωσαν ανθρώπους, που μέχρι τώρα δεν είχαν εξοικειωθεί με τη χρήση Η/Υ και του διαδικτύου να περνούν πολλές ώρες της ημέρας μπροστά από αυτόν. Πόσο ασφαλείς είναι όμως η χρήση τους;

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Παπαπροδρόμου, τέως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΕΛ.ΑΣ., Ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης Κυβερνο-εγκλήματος, Πτυχιούχος Νομικής Α.Π.Θ.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τεσσάρων δήμων του Νομού Λέσβου (Μυτιλήνης, Δυτ. Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου), η Διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολεία της Λέσβου καθώς και η Ψυχολόγος της ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Κυριακή 07/03/2021 και ώρα 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο YouTube (IPA HELLENIC SECTION) https://www.youtube.com/channel/UC37CMU9cKkAPRcVjHAy4ahQ

Θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω του chat στο YouTube.