Online η πλατφόρμα kallonimall.gr από τον εμπορικό σύλλογο Καλλονής


Νέα πραγματικότητα για τον κόσμο   του εμπορίου.

Η μετάβαση σε μία νέα εποχή στο εμπόριο είναι γεγονός που πρέπει να απασχολεί τους πάντες και ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής πραγματοποίησε το πρώτο βήμα προς την ηλεκτρονική  αγορά.

Δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου φιλοξενεί  προς το παρόν 17  καταστήματα  από την αγορά της Καλλονής.

Με την λειτουργία της  πλατφόρμας αυτής  αμέσως   έδειξαν ενδιαφέρον  και  άλλα καταστήματα όπου  ναι μεν είχαν δείξει ενδιαφέρον  αλλα ηταν  διστακτικοί στο να  προχωρήσουν.

Στόχος   Διοίκησης, όπως και των μελών που συμμετέχουν στην πλατφόρμα είναι   η τόνωση  της τοπικής  αγοράς  αλλά   και η είσοδος   κάποιων καταστημάτων   στην ηλεκτρονική πλέον αγορά.

Τα προϊόντα που έχουν καταχωρηθεί ανά κατάστημα είναι σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και αυτο μπορεί να ελέγξει  ο καταναλωτής συγκρίνοντας τες σε άλλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων ή σε άλλα ηλεκτρονικά  καταστήματα που  υπάρχουν στο διαδίκτυο.

 

Ψωνίζοντας από την "τοπική ηλεκτρονική αγορά"  στηρίζεις  το ίδιο σου το μέλλον.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλονής  είναι  δίπλα σε όλα τα καταστήμα  και τους στηρίζει.

 

Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο.

 

"Στήριξε την πόλη σου, την τοπική οικονομία, τον φίλο, το γείτονα "

 

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ......

  

Ηλεκτρονική πλατφόρμα :  https://kallonimall.gr/  

 

Με εκτίμηση 

Το  Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής