Foxbet: Μίξη Γιουρόπα Λιγκ με Ευρωλίγκα και αποδόσεις 1.80 έως 2.36


Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, διεξάγονται τα πρώτα ματς για τους «16» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός, ένα χρόνο μετά την πρόκρισή του επί της Άρσεναλ, συναντιέται ξανά με την αγγλική ομάδα, ενώ το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν. Με κόσμο (30% της χωρητικότητας) υποδέχεται η Ντιναμό Κιέβου τη Βιγιαρεάλ. Στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι, στο πρόγραμμα είναι επίσης το ισπανικό «κλάσικο» μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

 

Μάθε πως να παίζεις στοιχημα μπασκετ

 

766. Ρόμα – Σαχτάρ (22:00)

Κλείνουμε με το παιχνίδι από το «Ολίμπικο» της Ρώμης. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος έκατσε μια τριετία (2016-19) στον πάγκο της Σαχτάρ. Εντυπωσιακό το αήττητο σερί της ιταλικής ομάδας στη διοργάνωση (6-3-0), ωστόσο η Σαχτάρ υπερέχει απέναντί της στην προϊστορία, με 4 νίκες και 2 ήττες. Χωρίς τον αμυντικό Κοτσολάβα και τους μέσους Στεπανένκο, Φερνάντο ταξίδεψαν οι Ουκρανοί.

Προγνωστικό: Ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στις αντεπιθέσεις, χαρακτήρισε τη Σαχτάρ ο κόουτς της Ρόμα, Φονσέκα, δείχνοντας πόσο φοβάται τους λάτιν μεσοεπιθετικούς της. Δυνατή και οι Ρωμαίοι επιθετικά, το 1.80 στο G/G δεν περνάει απαρατήρητο.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet.