Συνελήφθη ο δράστης που έδεσε άλογο με αλυσίδες σε δένδρο στην Βρυσα και το άφησε να πεθάνει



Μετά την καταγγελία τής Κιβωτού Μυτιλήνης στο ΑΤ Πολιχνίτου, οι αστυνομικές αρχές έδρασαν άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν τον άνθρωπο που είχε δέσει με αλυσίδα από το λαιμό ένα άλογο σε δέντρο και το άφησε εκεί για να βιώσει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.


Η αστυνομία συνέλαβε με την διαδικασία του αυτοφώρου τον δράστη όπου του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000€ ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και αύριο αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα με σκοπό να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του.

Νωρίτερα όπως σας ενημέρωσε το LesvosPost το άλογο της φωτογραφίας που ανέβασε στη σελίδα της η Κιβωτός Μυτιλήνης έπεσε θύμα της βαρβαρότητας και της κτηνωδίας αγνώστων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση περιπατητής στην Βρύσα Λέσβου ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του σήμερα (27/3/2021) το πρωί, βαθιά μέσα σε ένα αλσύλιο στα όρια του χωριού αντίκρυσε το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως ενημέρωσε το φιλοζωικό σωματείο Κιβωτός Μυτιλήνης.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες κάποιος/κάποιοι είχαν δέσει με αλυσίδα από το λαιμό ένα άλογο σε δέντρο και το άφησαν εκεί για να βιώσει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Η Κιβωτός Μυτιλήνης προχώρησε σε καταγγελία στο ΑΤ Πολιχνίτου, ενώ απεύθυνε κάλεσμα σέ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό το έγκλημα να επικοινωνήσει με το σωματείο.