Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και χυμοί από δικά τους πορτοκάλια στο Δημοτικό Σχολείο Θερμής

Τρεις παλιές μαθήτριες του σχολείου  έφτιαξαν από τα πορτοκάλια που βρίσκονται στην αυλή του Δημοτικού σχολείου της Θερμής, Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και χυμοί.

Στα μέσα του Φλεβάρη ξεκίνησε το μάζεμα των πορτοκαλιών από τα 
εσπεριδοειδή της σχολικής αυλής.

Μια και δεν μπορούσαν λόγω κορωνοϊού να τα καταναλώσουν άμεσα, αποφάσισαν να τα κάνουν γλυκά κουταλιού,  χυμούς,  μαρμελάδες και  λικέρ.


Και ξαφνικά ήρθε η νέα καραντίνα και τους έκλεισε πάλι μέσα.

Στην σχετική ενημέρωση οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του  Δημοτικού Σχολείου της Θερμής αναφέρουν «Τα γλυκά και οι χυμοί μας όμως γίνανε χάρη σε τρεις  χρυσοχέρες νοικοκυρές  της Θερμής , παλιές μαθήτριες του σχολείου,  που τα παιδιά  τους και τα εγγόνια τους είναι  μαθητές μας την Ντίνα Δούλου , την Βάσω Μαντζουράνη  και την Μαρία  Ταρρού, που τις  ευχαριστούμε ολόθερμα.»

Και καταλήγουν λέγοντας πως «εμείς εν τω μεταξύ ετοιμάσαμε τις ετικέτες για τα βαζάκια με  φωτογραφίες μαθητών την ώρα, που μαζεύουν πορτοκάλια, ύστερα από  έγκριση των γονέων τους. Τα παρασκευάσματά μας θα δοθούν σαν δώρα σε  φίλους και ανθρώπους, που  έχουν στηρίξει ( με οποιοδήποτε τρόπο) τις  δραστηριότητές μας τα τελευταία χρόνια»