Πολύτιμος αρωγός του Φορέα Προβολής και Ανάπτυξης Ερεσού η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Με τον Πρόεδρο και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Προβολής και Ανάπτυξης Ερεσού, παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τουρισμού, Αγγελικής Πολυτάκη, συναντήθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Παναγιώτης Μαντζώρος , η Σάββα Ιωάννα και ο Άρης Γιαννακέλος, εξέφρασαν εκ μέρους του ΔΣ τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο πλευρών και ζήτησαν την στήριξη του σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιοχή τους.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης τους συνεχάρη για την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να προβάλλουν τον τόπο τους, σημειώνοντας πως η Περιφερειακή Αρχή θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Σημείωσε δε πως κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ερεσό την περασμένη εβδομάδα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και αναμένεται άμεσα να δρομολογηθούν λύσεις.

 

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Φορέα Παναγιώτης Μαντζώρος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστήσαμε τον Περιφερειάρχη για την πολύτιμη βοήθεια του στην προβολή της Ερεσού και για την στήριξη που μας παρέχει. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βλέπεις έναν άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης να βρίσκεται κοντά σου σε ότι του ζητηθεί και να «παλεύει» για τον τόπο σου. Συζητήσαμε παράλληλα διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την περιοχή μας, όπως ο δρόμος Σίγρι – Ερεσός, η αρχιτεκτονική διαμόρφωση των πλακόστρωτων στην Σκάλα Ερεσού και γενικά τρόπους ανάπτυξης. Είμαστε ευτυχείς που σε αυτή την συγκυρία είναι στο πλευρό μας ο Περιφερειάρχης και τον ευχαριστούμε για αυτό».