Για ένα μήνα κράτησε η χαρά-Κλείνει της Παρασκευή ξανά η Βουρναζων



Συνεχίζονται τα έργα για την Αντικατάσταση αγωγού όμβριων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ:

Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού όμβριων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη την Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης (Αριθμ. 36346/ΜΟΕ απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου - ΦΕΚ 2799 Β/13-07-2018), την Παρασκευή 26/03/2021 κλείνουν & τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην οδό Βουρνάζων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών έως τη διασταύρωση με την οδό Φιλελλήνων.


Η είσοδος των οχημάτων από την οδό Αερ. Γιανναρέλλη προς το Κέντρο/Προκυμαία και προς Αεροδρόμιο/Βαρειά εκτελείται μέσω της εξής διαδρομής:


• Από την Πλατεία Αλυσίδας, τα οχήματα κινούνται μέσω των οδών Γ. Βοστάνη, Ερεσσού, Καβέτσου, Ξεν. Καραπαναγιώτη και Ελ. Βενιζέλου και κατευθύνονται είτε αριστερά προς Κέντρο/Προκυμαία, είτε δεξιά προς Αεροδρόμιο/Βαρειά.


• Εναλλακτική παράκαμψη γίνεται και μέσω των οδών Στρατή Μυριβήλη, Ήρινας, Παπαμιχαήλ και Αριστ. Δελή.


Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής/ Καλλονή γίνεται :


• μέσω των οδών Αλκαίου, Ανδρομέδας και Καραντώνη και τελειώνει στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Η παράκαμψη αυτή προτείνεται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn.


• Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιηθεί η διαδρομή μέσω των οδών Καβέτσου, Αγίας Ειρήνης, Φιλελλήνων, Πλατεία Αλυσίδας, Θεόκριτου και Ζωοδόχου Πηγής.