Παρέμβαση Αθανασίου στην Βουλή για τους δασικούς χάρτες της Λέσβου- Άμεση λύση υποσχέθηκε ο Γ. Αμυρας


Την, Παρασκευή 12/03/2021, συζητήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων η Επίκαιρη Ερώτηση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου

Την, Παρασκευή 12/03/2021, συζητήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων η με αριθμό 517/4-3-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γεώργιο Αμυρά με θέμα: «Ζητήματα που ανακύπτουν στον Νομό Λέσβου και όχι μόνο από την ανάρτηση των δασικών χαρτών». Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής για το ακανθώδες αυτό πρόβλημα που ανέκυψε στο νομό μας και όχι μόνο, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών δήλωσε τα εξής :

«Με την επίκαιρη ερώτησή μου έθεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ειδικά για τα νησιά μας, πρότεινα νομοθετικές λύσεις, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός ιδιοκτήτη, ούτε οι επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Υφυπουργός κ. Αμυράς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι θα δοθεί η καλύτερη λύση σε όλα τα ζητήματα, τονίζονται ιδιαίτερα ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός.

Η Κυβέρνησή μας επιλύει προβλήματα και είναι κοντά στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα».