Κ. Βελόπουλος από Μυτιλήνη: Πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται καλά τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας


Τη δημιουργία δομών «σε ακατοίκητα νησιά στα οποία θα μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες» - όπως ο ίδιος ανέφερε - πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σε επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, ο πρόεδρος του κόμματος "Ελληνική Λύση" Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα «σύγχρονο δουλεμπόριο με τη συμμετοχή των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων». Όπως είπε «δισεκατομμύρια ευρώ διακινούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να εμπορεύονται ανθρώπινες ψυχές. Το πρώτο που πρέπει να κάνει η Πολιτεία είναι να κλείσει αυτές τις οργανώσεις». Όπως είπε για το ίδιο θέμα «πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται καλά τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας». Επίσης άσκησε κριτική στους αυτοδιοικητικούς γιατί συναινούν στα όσα η κυβέρνηση πράττει δημιουργώντας νέες δομές.

Έντονη κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και στην πολιτική που ακολουθεί σε θέματα οικονομίας και υγείας. Όπως τόνισε, ο ίδιος και στελέχη του κόμματός του, ζητούν εδώ και μήνες να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης φαρμάκου κατά του κορονοιού, αφού το εμβόλιο βοηθά στην πρόληψη όχι όμως στην αντιμετώπιση της ασθένειας για όσους νοσούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, https://www.lawandorder.gr/