Διαδικτυακό αποκριάτικο Μουσικό Οδοιπορικό στη Λέσβο {Νεοχώρι- Πλωμάρι- Πάμφιλα} (ΒΙΝΤΕΟ)Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost.com

 

Ο Σύνδεσμος Πλωμαριτών Αττικής «ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ» συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Νεοχωριτών Λέσβου «Ο Μπόρος»  Αθήνας και τον Σύλλογο "Απανταχού Παφλιωτών" Αφάλωνας, Θερμή, Μόρια, Παναγιούδα, Πάμφιλα), τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00, μέσω της πλατφόρμας viva.gr, μια διαδικτυακή εκδήλωση (online streaming) που θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σκοπό να ταξιδέψει τους ακροατές στην πανέμορφη Λέσβο και στα χωριά της, να αγκαλιάσει τον ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με παραδοσιακά ακούσματα και χορούς, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Στην εκδήλωση, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου, εκτός από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, συμμετέχουν κορυφαίοι Μυτιληνιοί μουσικοί. Το παραδοσιακό συγκρότημα των Κώστα Καλδέλη (τραγούδι) και Πάνου Βέργου (σαντούρι), μαζί τους η Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι), ο Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), ο Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα). Στο λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα ο Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι-τραγούδι) με τον Γιάννη Καλαφατέλη (ακορντεόν-τραγούδι).

Για έκδοση διαδικτυακού εισιτηρίου εδώ::

https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/apokriatiko-mousiko-odoiporiko-sti-lesvo/