"Έξω από το στρατό τα πολιτικά παιχνίδια"Επιστολή στο LesvosPost απέστειλαν φαντάροι που στρατοπέδου της Β' ΕΑΝΕΘ σχετικά με την επιστολή φαντάρου που κυκλοφορεί κατηγορώντας αξιωματικό για ρατσιστικά συνθήματα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ο όρος "επέβαλε" της δημοσίευσης είναι ψευδής και άτοπος!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 κατά της απογευματινή αναφορά των στρατιωτών πριν το φαγητό και έπειτα από πολύωρες προσπάθειες αυτών απέναντι στον αξιωματικό ο οποίος ασκούσε χρέη ΑΥΔΜ αποφασίστηκε συλλογικά τονίζω στη συλλογική πορεία προς τα μαγειρεία να ακουστούν συνθήματα υπέρ του έθνους και του σώματος των τεθωρακισμένων. 

Απώτερος σκοπός της ενέργειας αυτής η εμψύχωση του ηθικού των στρατιωτών και του εθνικού τους φρονίματος καθώς στη περίοδο covid-19 όλοι εναντιώνονται προς το ανώτερο χρέος τους να υπηρετούν τη πατρίδα εφόσον νιώθουν εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο.

Έτσι λοιπόν και χωρίς κανένα πρόσωπο να δηλώσει τη διαφωνία του πάνω σε αυτή τη πράξη και για τους λόγους που προαναφέρθηκαν ο αξιωματικός-ΑΥΔΜ δεν απέτρεψε αυτή μας τη κίνηση.

Αντιθέτως μας εμψύχωσε δίνοντας μας αυτό που πολυπόθητα ζητούσαμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με έντονο ζήλο!

Έπειτα από όλα αυτά και τον πλήρη ενθουσιασμό των στρατιωτών εμφανίστηκε την επομένη ένας κύριος ο οποίος θα έπρεπε να ντρέπεται που χαρακτηρίζεται Έλληνας στρατιώτης και να σημειωθεί ότι φέρει και το παράσημο του "μαχητή", εμφανίστηκε λοιπόν να κατηγορεί τον αξιωματικό-ΑΥΔΜ πως προκαλεί και φανατίζει.

Πρόκειται για μια κίνηση όπου περιπλέκει τα πολιτικά του πιστεύω στη θητεία του καθώς αναφέρεται σε καπιταλιστικά τερτίπια και προσθέτει πως επιθυμεί την ειρήνη μεταξύ των δύο κρατών.

Έτσι λοιπόν δηλώνουμε πως αυτή η άποψη δεν αντικατοπτρίζει τους υπόλοιπους στρατιώτες της μονάδος οι οποίοι στηρίζουν ανοιχτά τον αξιωματικό τους και όλοι μαζί απαντούν στον νεαρό που "φαίνεται" θύμα.

"Ειρήνη υπάρχει και να μην ανησυχεί γι'αυτό.

Επίσης στο στρατό ήρθε για να μάθει να μάχεται απέναντι στους εχθρούς του κράτους και πως αν του αρέσει να καρπώνεται τα παράσημα του έθνους να δέχεται να εξυψώνεται και το εθνικό φρόνημα φωνάζοντας δυνατά ένα επόμενο "ΌΧΙ" αν χρειαστεί απέναντι στον εχθρό όπως θα κάνουμε κι οι υπόλοιποι δηλώνοντας βροντερά το παρόν απέναντι σε όποιον επιθυμεί τα χειρότερα για τη πατρίδα!"

Γι'αυτό λοιπόν φωνάξαμε δυνατά συνθήματα και θα το ξανακάνουμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί μαζί με τον ίδιο αξιωματικό να μας οδηγεί και όλα αυτά για την Ελλάδα!!

Όποιος στρατιώτης λοιπόν δεν γνωρίζει το βάθος της ονομασίας αυτής να πάει σπίτι του και να μην διεκδικεί και παράσημα!

Εν κατακλείδι η στήριξη μας απέναντι στον αξιωματικό υπάρχει και είναι σθεναρή και ηχηρή. Επίσης καταδικάζουμε τη κίνηση του στρατιώτη ο οποίος μπορούσε απλά να απέχει από την εξύμνηση του έθνους, του εθνικού φρονήματος και του Ελληνικού Στρατού!!

Δεν θα του έλεγε όχι κάνεις αυτή τη φορά, παρόλο που οι Έλληνες το συνηθίζουν !!!


Στρατιώτες Β ΕΑΝΕΘ 

Συμμέτοχοι στο συμβάν