Α. Αλατζάς: "Δικαιώνεται η θέση του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη για εκκένωση των νησιών σαν μόνη λύση"


Ο εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Απόστολος Αλατζάς έκανε την παρακάτω ανάρτηση με αφορμή την δήλωση του Βουλευτή της ΝΔ Χαρακόπουλου για την απειλή της Εθνικής κυριαρχίας :

"Η Οριογραμμή Εβρος Λέσβος Χίος Σάμος Λέρος Κω, θεωρείται σαν μία Ευρωπαϊκή νήσο Ελις, Για μας οι τόποι αυτοί κατοχυρώνουν την Εθνική μας Κυριαρχία και Ελευθερία. Η δημιουργία δομών υποδοχής στο μήκος των συνοριακών μας εδαφών θα απειλήσει την ίδια την κυριαρχία μας, και θα εκλαμβάνεται ως κάλεσμα για μετανάστευση. Δήλωση του Βουλευτή της ΝΔ Χαρακόπουλου.Δικαιώνεται η θέση του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και της Περιφερειακής Αρχής για εκκένωση των νησιών σαν μόνη λύση.

Όλοι αυτοί που βιάστηκαν και τοποθετήθηκαν υπέρ δομής θυσιάζοντας τα νησιά μας, ως πατριώτες και καλά για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα. Ας παραδειγματιστούν από την αλλαγή στάσης του Δημάρχου Στάντζου στη Σάμο και ας αλλάξουν στάση στηρίζοντας τα νησιά μας και την Εθνική Κυριαρχία, που τόσο καιρό τους τονίζει ο Περιφερειάρχης…..

Καλημέρα σε όλους……."