Το πήρε πάνω του ο Μουτζούρης στην συνάντηση με Κυτελη, ΒέρροΜε τον Περιφερειάρχη σε ρόλο διαμεσολαβητή, προκειμένου να καθίσουν επιτέλους στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν αρχικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης με τους δημάρχους Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, στο γραφείο του στην Περιφέρεια. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Μουτζούρης στο Lesvospost η συνάντηση έγινε με δική του πρωτοβουλία, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν κοινή γραμμή μεταξύ των αυτοδιοικητικών Α και Β βαθμού, στην συνάντηση με την Επίτροπο κ. Γιόχανσον, η οποία θα γίνει την Δευτέρα 29 Μαρτίου.

Από την συζήτηση προέκυψε η κοινή γραμμή των τριών όσον αφορά το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου το οποίο όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης απορρίπτεται. 

Δήλωσε παράλληλα πως οι συζητήσεις αυτές θα συνεχιστούν ώστε να βρεθεί κοινή γραμμή και στο θέμα με τις δομές . 

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια άκρως θετική εξέλιξη το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά από καιρό, ο Περιφερειάρχης κατάφερε να φέρει κοντά τους δυο δημάρχους και μάλιστα οι τρεις τους να συμφωνήσουν ως προς την απόρριψη του νέου Συμφώνου. 

Για τις δομές έχουμε ακόμα μέλλον…