Νέα ενημέρωση: Πού χρειάζεται αλυσίδες στην Λέσβο και πού μεγάλη προσοχή λόγω πτώσης βράχωνΑνακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, στο οδικό δίκτυο των περιοχών αρμοδιότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ανά Διεύθυνση Αστυνομίας ως ακολούθως:

Μόνο με αλυσίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ.ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ

Επαρχιακές Οδούς Αγ. Ιγνατίου (Μονή Λειμώνος) προς Βατούσα και Σιγρίου (Μονή Υψηλού).

Μεγάλη προσοχή

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ.ΑΣΤΥΝ. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΛΕΣΒΟΥ

Πτώση βράχων στην Επ.Ο Γέρας – Πλωμαρίου (πριν το πέταλο) στην άκρη του οδοστρώματος στο ρεύμα προς Πλωμάρι στο σημείο κλιμάκιο της Π.Υ Μυτιλήνης καθώς και όχημα του Α.Τ. Γέρας και Α.Τ. Πλωμαρίου . Έχει ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μυτιλήνη. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Η απομάκρυνση των ανωτέρων αναμένεται να πραγματοποιηθεί πρωινές ώρες της 15/2/2021.

Επί του Επαρχιακού Οδικού δικτύου από λιμανάκι Πύργων Θερμής έως Άγιο Γεώργιο, κίνηση των οχημάτων γίνεται με χαμηλή ταχύτητα λόγω φερτών υλικών από τη θάλασσα (κυρίως φύκια), εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή. Εχει ενημερωθεί σχετικά συνεργείο του Δήμου όπου και θα μεταβεί στο σημείο πρωινές ώρες σήμερα (15-02-2021) για την απομάκρυνση των υλικών.