Πρόεδρος του Νομικού προσώπου Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Δυτικής Λέσβου η Αφροδίτη ΒατήΕυχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την σύσταση του νομικού προσώπου Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Δυτικής Λέσβου, μιας και προχωρά γοργά στην σύσταση του. Πρόεδρος του, η Αφροδίτη Βατή!

Μετά το ΦΕΚ, ήρθε το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής(12.02) του δήμου, για να ψηφίσει και επίσημα για το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Δυτκής Λέσβου, το οποίο αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολλούς τομείς, σημαντικούς και άκρως "λεπτούς" του δήμου.


Με γνώμονα πως ο δήμος Δυτικής Λέσβου διαθέτει αστείρευτη πηγή πολιτισμού και τουρισμού, η κατάλληλη διαχείριση του νομικού προσώπου αναμένεται να φέρει θετικά αποτελέσματα στον τόπο και ανάπτυξη. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και με τον αθλητισμό, μιας και η Δυτικής Λέσβο διαθέτει δεκάδες ομάδες, και ποικίλες ενδιαφέρουσες διοργανώσεις.


Πρόεδρος του νομικού προσώπου, θα είναι η Αφροδίτη Βατή!


Ένας απόλυτα ικανός και κατάλληλος άνθρωπος, μιας και γνωρίζει τον τομέα του τουρισμού πολύ καλά, έχει ανάλογες σπουδές στο αντικείμενο, και προπάντων διαθέτει όρεξη για να "τρέξει" πολλά ζητήματα.


Το δημοτικό συμβούλιο της παρασκευής, όρισε και το Δ.Σ., το οποίο αναμένει το τελικό, τυπικό "ΟΚ" απο την αποκεντρωμένη διοίκηση για να υφίσταται κι επίσημα.


Στο ΔΣ υπάγονται συνολικά, μαζί με την πρόεδρο, 4 άτομα απο την δημοτική αρχή (3 απο την παράταξη Βέρρου και 1 απο την παράταξη Χήρα ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα στον αθλητισμό)


2 άτομα απο την αντιπολίτευση και 3 πολίτες.


Το Δ.Σ. απαρτίζεται:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βατή Αφροδίτη - Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων και Γεωγραφικός Αντιδήμαρχος Μήθυμνας


-Ιωακείμ Ζαχαρώ - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νεότητας


-Πάπος Κων/νος - Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Περιουσίας και Γεωγραφικός Αντιδήμαρχος Πέτρας


--Αλεξίου Ευστράτιος - Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού


-Μολβαλη Ελένη (Αντιπολίτευση | παράταξη Χήρα)


-Βαξεβάνης Σταύρος (Αντιπολίτευση | παράταξη Συκά)


-Βογιατζής Βασίλης - πολίτης


-Πελέκος Θεοχάρης - Πολίτης


-Καρδαράς Σωτήρης - Πολίτης


Οι θέσεις των επόμενων μελών, θα αποφασιστούν σε νέο ΔΣ αυτών, μετά και την τελική έγκριση της αποκεντρωμένης

Πηγή: kalloninews.gr