Απάντηση Ανδριώτη σε Μαμακο…

 

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ανδριώτης απανταει στον επικεφαλή της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας» Μιχάλη Μαμακο

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 

Κ. Μαμάκο,

 

Περίμενα μια πολιτική απάντηση, για την ταμπακιέρα όμως ούτε λόγος.  Αντί να απαντήσετε με κατηγορείτε για ιδιοτέλεια , η οποία κατά την άποψη σας αποδεικνύεται από την συνεργασία μου  ως  συνδιοικητής ‘όπως  ισχυρίζεσαι στην ΔΕΥΑΛ , στην οποία εκλέχθηκα  από το Δημοτικό Συμβούλιο, και   προσφέρω αφιλοκερδώς αφιερώνοντας  χρόνο .  Χαίρομαι δε  ιδιαίτερα που η επιχείρηση προχωρά. Δηλαδή τι περιμένατε να κάνω ?  στείρα αντιπολίτευση  την οποία  εσύ υποστηρίζεις ότι δεν κάνεις για το καλό του τόπου. Δεν επενδύω επομένως στην  αποτυχία της Δημοτικής αρχής όπως  ισχυρίζεσαι , αλλά δουλεύω ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ , για την επιτυχία των σκοπών της ΔΕΥΑΛ , και κατ επέκταση για καλύτερες υπηρεσίες στους συντοπίτες  μας.

Ουδέποτε διαπραγματεύθηκα με  την Δημοτική αρχή  να πάρω θέση στο ΝΠ Αθλητισμού- Πολιτισμού. Η αλήθεια είναι ότι σε επανειλημμένες προτάσεις που μου έγιναν ,σε όλες  απάντησα  ότι δεν ενδιαφέρομαι, με τις συνθήκες που επικρατούν.

 

 Αυτό που  Μιχάλη  ονομάζεις  υπεύθυνη συναινετική  παράταξη , έχει εδώ και καιρό  γίνει ένα κλειστό κλαμπ που απλά αντηχεί τις απόψεις  της Δημοτικής αρχής .

 

Τέτοιες πρακτικές , αλλά και πολιτικές , με βρίσκουν κάθετα αντίθετο . Έχω λοιπόν το θάρρος, που εσύ  ονομάζεις θράσος , να μην κάνω βήμα πίσω σε αυτούς που βαφτίζουν  τον  Συμβιβασμό  Συναίνεση ,  την Υποχώρηση υπευθυνότητα,  και το άσπρο μαύρο.

 

Εκλέχθηκα για να εκφράζω την βούληση των συντοπιτών μου , και εσείς αυτή τη βούληση την ονομάζεται ρεύμα , στο οποίο πάτε κόντρα.

 

 Ευθαρσώς  δηλώνω ότι δεν κάνω βήμα πίσω. Στο δίλλημα  τίμιο τράγινο μαλλί  ,   ή μετάξι   με άνευ όρων συμβιβασμό , θα ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ. Τέλος δεν προτίθεμαι να δώσω άλλη συνέχεια , γιατί είμαι βέβαιος ότι το ύφος της επιστολής σου , και η χολή που βγάζει , δεν είναι προϊόν  δικής σου έμπνευσης .

 

Μυτιλήνη 24.2.2021

 

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ