Δήμος Δυτικής Λέσβου: Εργασίες σε Φίλια, Πολιχνιτο, Στύψη και Ναπη


Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος  και Ποιότητας Ζωής στην κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών, αλλά και για την αποκατάσταση σημαντικών προβλημάτων σε υποδομές του Δήμου.

Το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιούνται επισκευαστικές εργασίες στο κτήριο του δήμου και στο ΚΕΠ Πολιχνίτου, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του και αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του μήνα.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης (αρμολόγηση) του πλακόστρωτου της Φίλιας, αλλά και της στέγης στο οστεοφυλάκιο της Στύψης.

Μέσα στον Φεβρουάριο, πάντα από τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, ολοκληρώθηκε και η κατασκευή του χωνευτηρίου της Νάπης, με τις μικρές παρεμβάσεις ουσίας του Δήμου να συνεχίζονται και σε άλλες κοινότητες.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή – Κοκκινέλλη, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τους εργαζομένους του Δήμου και ιδιαίτερα εν προκειμένω της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου για την εξαιρετική δουλειά τους.