Σαρώνει την Λέσβο η «Μηδεια»- Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί


Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου από τις 4 το απόγευμα όπου έκανε αισθητή την παρουσία του η «Μήδεια», με τσουχτερό κρύο θυελλώδεις βοριάδες και χιονοπτώσεις.

Τα πρώτα προβλήματα για το Δήμο Δυτικής Λέσβου ξεκίνησαν από την περιοχή της Αργενου όπου έκλεισε ο δρόμος εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι υποχρεωτική στην Ε.Ο. Κλειούς – Συκαμινέας – Άργενου, Ε.Ο. Κάπης – Πελόπης, Ε.Ο. Στύψης – Υψηλομέτωπου.

Ο Ανδρέας Αξής, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου που μίλησε στο in.gr, σημείωσε πως τα φαινόμενα πλήττουν την ευρύτερη περιοχή της κοινότητας Αργένου, Κλειούς και Βαφειού ενώ πιο ήπιες χιονοπτώσεις έχουμε από Καπη έως Στύψη

Αντίθετα στον Δήμο Μυτιλήνης χιονοπτώσεις έχουμε σε Αμπελικο, Αγιασο και Μεγαλοχωρι

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

Μηχανήματα των δήμων και της περιφέρειας επιχειρούν στους κεντρικούς δρόμους του νησιού, προκειμένου να τους κρατήσουν ανοικτούς.

Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδω

Κλειστά όλα τα σχολεία

Με αποφάσεις των δ/νσεων δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Λέσβου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία την Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου λόγω των νέων ακραίων καιρικών φαινομένων

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί και δημόσιοι