Κορονοϊός: Καλά τα νέα στην Αγιάσο..με έντονη ανησυχία όμως....Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων στην κοινότητα της Αγιάσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύνολο 200 μοριακών ελέγχων βρέθηκαν μόλις 3 νέα θετικά κρούσματα κορονοιου και όλα από μια οικογένεια.

Οπότε μαζί με τα 7 θετικά κρούσματα που βρέθηκαν σε ελενγχο με Rapid Test, έχουμε συνολικά 10 νέα κρούσματα, χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε τα περίπου 20 κρούσματα τών προηγούμενων ημερών τα οποία παραμένουν σε καραντίνα.

-Έντονη ανησυχία...

Τώρα παρόλο που τα νέα από τους μοριακούς ελέγχους ήταν θετικά υπάρχει έντονη ανησυχία στην κοινότητα της Αγιάσου καθώς τα 3 αυτά θετικά στον κορονοϊό άτομα αλλά και το περιβάλλον τους τις προηγούμενες ημέρες είχε επαφές λόγω εργασιών, αλλά και λόγω μαθημάτων ( το ένα από τα 3 κρούσματα είναι σε μαθητή) με πάρα πολλούς κατοίκους της Αγιάσου.

Μάλιστα σήμερα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους μοριακούς ελέγχους πλήθος κατοίκων βρέθηκαν στο ιατρείο της Αγιάσου με σκοπό να κάνουν τέστ για τον κορονοϊό, κάτι το οποίο όπως τους εξήγησαν οι ιατροί δεν γίνεται αμέσως και πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα.

Να σημειώσουμε ότι από την Αγιάσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με κορονοϊό και μια 75χρονη.