Δημιουργία ΚΔΑΠ ΜΕΑ στη Λέσβο

 

Η ΣΥΝ-εξέλιξη Λέσβου (σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό) καλωσορίζει τον όμιλο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ που στόχο έχει να δημιουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην Λέσβο.

Η ΣΥΝ-εξέλιξη εδώ και τρία χρόνια-οραματίζεται και διεκδικεί, μεταξύ των άλλων, και μια ανάλογη δομή στο νησί μας.

Δεν αναιρείται ούτε παρεμποδίζεται το έργο των ιδιωτών θεραπευτών , αφού στόχος είναι η δημιουργική απασχόληση και όχι οι θεραπευτικές συνεδρίες .των συμμετεχόντων.

Η ΣΥΝ-εξέλιξη στηρίζει και υποστηρίζει τις προθέσεις των δομών ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση και θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του σχεδίου του στη Λέσβο, αφού η λειτουργία των δομών του ομίλου βασίζεται στη χρηματοδότηση από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση του γονέα.

Στόχος του ΚΔΑΠ είναι η κοινωνικοποίηση, η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών και των ενηλίκων σε πρωινή και απογευματινή βάρδια.

Οι συμμετοχές ,οι περιπτώσεις των παιδιών και ο τόπος διαμονής τους θα καθορίσουν την μορφή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και την τοποθεσία (Μυτιλήνη ή Καλλονή).

Γι’ αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει μαζί μας και να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ώστε να γίνει εφικτή η λειτουργία μιας τέτοιας δομής στο νησί μας

Προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, θα πρέπει ο αριθμός των ενδιαφερομένων να είναι τουλάχιστον 50 . Η Λέσβος δεν πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Τηλ.:6975751772 – 6942283015 - email: synexelixilesvos@gmail.com