Παραδίδουν τα κλειδιά τους οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Λέσβο


Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική δράση κινητοποίησης με τον τίτλο «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

Η δράση του Συλλόγου μας στο νησί μας θα λάβει χώρα στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη 13:00 με 15:00, στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής 10:00 με 14:00 και στην πλατεία Πλωμαρίου 11:00 με 12:30.

Καλούμε ΟΛΑ τα καταστήματα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση φέρνοντας ένα κλειδί που θα συμβολίζει το λουκέτο που κινδυνεύει να μπει στην επιχείρηση τους.

Με την κίνηση αυτή θέλουμε να δείξουμε το αδιέξοδο που έχει φτάσει ο κλάδος της Εστίασης 1 χρόνο μετά την πανδημία. Ο κλάδος χρειάζεται μία αληθινή στήριξη και συγκεκριμένο πλάνο δομικών αλλαγών, ώστε να μπορέσει να είναι την επόμενη μέρα μαζί με τους εργαζομένους του (συνολικά πάνω από 400.000 πολίτες) ξανά με δουλειά.

Προσκαλούμε όσα καταστήματα εστίασης δεν είναι στον Σύλλογο να δώσουν παρουσία και να γραφτούν και στον Σύλλογο ώστε να έχουν καλύτερη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του κλάδου. Δεν θα υπάρξει κόστος συνδρομής για το 2021 λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων.