«Η μυστική συμφωνία» μεταξύ Μηταράκη και ΕΕ.. Δείτε το πριν το κατεβάσουν


Η κατά τα άλλα «Μυστική» συμφωνία μεταξύ Μηταράκη και ΕΕ είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο από τις 3 ΔΕΚ 2020 !!!

 

Από την στήλη ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ του www.lesvospen.gr

 

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου αλλά και σε αυτή της ΕΕ είναι αναρτημένη με πλήρη διαφάνεια το «Μνημόνιο κατανόησης για τη δημιουργία και τη λειτουργία νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης πολλαπλών σκοπών στη Λέσβο».

 

https://migration.gov.gr/en/mou-lesvos/

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_20_2287

 

Φυσικά το κείμενο βρήκε επίδοξους μεταφραστές, οι οποίοι «ξεσκονίζοντας» τα όποια Αγγλικά τους, επιδόθηκαν σε μεταφράσεις και ουρανοκατέβατους χαρακτηρισμούς για να αποδώσουν πρώτοι και με δήθεν εγκυρότητα το περιεχόμενο σε εμάς τους «μη γνωρίζοντες την αγγλική».

Δυστυχώς για αυτούς και την “Αγγλική” τους και ευτυχώς για εμάς γνωρίζουμε έστω και ελάχιστα κουτσοΑγγλικά

Θέλω να μου πείτε στο «κρυφό» έγγραφο που αναφέρει τη λέξη  «ΥΠΕΡδομή», που λέει «5000+» χωρητικότητα , για «εγκαθίδρυση του Μουσουλμανικού στοιχείου»;.

 

Όπως και πολλά άλλα που ακούγονται από σοβαροφανείς ανίδεους.

 

Για πρώτη φορά υπάρχει γραπτή δέσμευση με σαφές πλάνο διαδικασιών και ενεργειών.

Για πρώτη φορά θα έρχεται η Ευρώπη κάθε 15 μέρες στο νησί για να σιγουρευτεί ότι θα εκτελεστούν όσα περιγράφονται στην συμφωνία.

Για πρώτη φορά έχει λόγο και εισακούγονται οι απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως αυτή της απομονωμένης περιοχής μακριά από τον αστικό ιστό.

 

Να το δούμε και λίγο ανθρωπιστικά;

Λέει η συμφωνία ότι θα έχει ειδικούς χώρους για να προστατεύει τα παιδιά και να τους παρέχει καλύτερες συνθήκες όπως ειδικές εγκαταστάσεις, σχολείο, ψυχολόγο κτλ.

Εσείς που κλαίτε όταν τα παιδάκια αυτά μεταφέρονται κακοποιημένα  στο νοσοκομείο ή όταν βλέπετε βίντεο που είναι στις λάσπες και κοιμούνται μέσα στο κρύο απαντήστε μας στα εξής:

  • Γιατί αντιδράτε με τόση λύσσα σε πρόταση της Πολιτείας και της ΕΕ οι οποία προβλέπει ξεκάθαρα καλύτερες συνθήκες για αυτά τα παιδιά;
  • Γιατί θέλετε ΚΥΤ μέσα στην πόλη;
  • Γιατί θέλετε με λίγα λόγια την εξάρτηση από τις ΜΚΟ;

Γιατί ;…

 Ήρεμα ρωτάω

Υπάρχει σαφής και γραπτή δέσμευση για έλεγχο και γρήγορες λειτουργίες από την κυβέρνηση και την ΕΕ που μας υποσχέθηκαν φύλαξη συνόρων, έλεγχο ΜΚΟ, αποσυμφόρηση και κλείσιμο όλων των δομών της πόλης.

Εάν όμως δεν τα τηρήσουν , εδώ θα είμαστε να ασκήσουμε την κριτική μας.

 

Θυμηθείτε με

«Βασιλιάς Κόκο»