Σε Κλειώ, Πελόπη και Υψηλομέτωπο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Περιοδεία στα χωριά Κλειώ, Πελόπη και Υψηλομέτωπο πραγματοποίησε την Τρίτη 16.02.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολο Αλατζά προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί  από την χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα είχε την δυνατότητα να επισκεφτεί καταστήματα και να συνομιλήσει με κατοίκους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τέλος ο Περιφερειάρχης έκανε και αυτοψία στον δρόμο που οδηγεί από την Πελόπη προς την Στύψη, πολλά σημεία του οποίου παρουσιάζουν φθορές.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας  του έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλησα μαζί με τον κ. Αλατζά να δούμε αν η χτεσινή χιονόπτωση δημιούργησε προβλήματα στο οδικό δίκτυο ή γενικότερα. Όπως διαπιστώσαμε όλα είναι καλά και πέραν του τσουχτερού κρύου, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.  Με την ευκαιρία είχαμε την δυνατότητα να συνομιλήσουμε  με επιχειρηματίες και κατοίκους εκεί και να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν. Παράλληλα είδαμε και την κατάσταση του δρόμου από Πελόπη προς Στύψη ο οποίος χρήζει παρεμβάσεων τόσο στο οδόστρωμα όσο και σε ορισμένα τοιχία κατά μήκος.  Προσπαθούμε να είμαστε κοντά και στο μέτρο του δυνατού στους πολίτες ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα τους».