Μεγάλη η ανταπόκριση θεσμών, φορέων, ομιλητών αλλά και πολιτών για την επόμενη ημέρα στον τουρισμό της Λέσβου (VID)


Με επιτυχία η διαδικτυακή ημερίδα της ΟΝΝΕΔ Λέσβου «Ο Τουρισμός στο Βόρειο Αιγαίο την επόμενη μέρα. Το παράδειγμα της Λέσβου.»

Ανακοίνωση από την ΟΝΝΕΔ Λέσβου:

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου του 2021 ως Νομαρχιακή Επιτροπή  Λέσβου της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία  την πρώτη εκδήλωση μας για το νέο έτος, με θέμα:

«Ο Τουρισμός στο Βόρειο Αιγαίο την επόμενη μέρα. Το παράδειγμα της Λέσβου.»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κεντρικό μας ομιλητή κ. Χάρη Θεοχάρη Υπουργό Τουρισμού για την τιμητική του παρουσία, την εξαιρετικά τεκμηριωμένη εισήγηση του αλλά και για την ενδιαφέρουσα συζήτηση που προέκυψε από τις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Εν συνεχεία ευχαριστούμε:

τον κ Χατζηκυριάκο Παναγιώτη, Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών, Ταξιδιωτικών & Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Fedhatta,

τον κ  Βατή Δημήτρη, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λέσβου,

τον κ Μόλβαλη Νικόλαο, Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου,

τον κ Μαντζώρο Παναγιώτη, Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού Ερεσού,

Φυσικά, εκφράζουμε την αμέριστη χαρά μας για την συμμετοχή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη που αποτελεί αρωγό της προσπάθειας μας όλο αυτό το διάστημα.

Εν συνεχεία των ευχαριστιών μας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε  στον Β Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του Νόμου Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία  Χαράλαμπο  Αθανασίου καθώς και τον Προέδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου κ Προκόπη Τζιμή.

Τέλος ευχαριστούμε τους Αντιδημάρχους Τουρισμού Δήμου Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης κα Βατή Αφροδίτη και τον κ Τσακίρη Παναγιώτη καθώς και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ Νύκτα Νικόλας ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα στελέχη του Επιμελητηρίου, τους τουριστικούς φορείς,  τους επιχειρηματίες της εστίασης που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας καθώς και τους εκατοντάδες Λέσβιους συμπολίτες μας  που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Επιλέξαμε να θίξουμε το εν λόγω ζήτημα καθώς ο τουρισμός σε τοπικό αλλά και  εθνικό επίπεδο αποτελεί την ατμομηχανή της  οικονομίας και είναι αντικείμενο  εξωστρέφειας και ανάπτυξης της Λέσβου.

Συνοψίζοντας, η μεγάλη  ανταπόκριση θεσμών, φορέων,  ομιλητών αλλά και συμπολιτών μας αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας μας. Δεσμευόμαστε με υπευθυνότητα, όπως αρμόζει στην ιστορία μας και στην ως τώρα πορεία και παρουσία μας να συνεχίσουμε την δράση μας απρόσκοπτοι με σκοπό την ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας.