Στο Ούζο Βαρβαγιαννη Πλωμαριου το χρυσό Βραβείο «TOP BRANDED EXPORT PRODUCT” 2020»

Χρυσό Βραβείο “TOP BRANDED EXPORT PRODUCT” 2020 ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ

Για 9η συνεχή χρονιά, η ethosEVENTS με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum  το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε μαζί με τα Greek Exports Awards 2020!

Τα Greek Exports Forum & Awards 2020 διεξήχθησαν την Τετάρτη 20.01.2021 ως LiveOn Hybrid Event .

Με ιδιαίτερη χαρά, παραλάβαμε το Χρυσό Βραβείο “TOP BRANDED EXPORT PRODUCT” απο την ethos MEDIA & EVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, στη διοργάνωση του Greek Exports Forum & Awards 2020.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Οικογένεια Βαρβαγιάννη, η παραλαβή αυτού του Βραβείου, καθώς φέτος συμπλήρωσε τα 161 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της παραγωγής του εξ΄αποστάξεως 100 % αυθεντικού ούζου και τα 60 χρόνια εξαγωγικής δραστηριότητας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την θέση που μας δώσατε. Με υπευθυνότητα και αγάπη για αυτό που κάνουμε, θα συνεχίσουμε την παραγωγή του μοναδικού Ούζου Πλωμαρίου Βαρβαγιάννη!

Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 είχε διττό χαρακτήρα: Αφενός να παρέχει στους Έλληνες εξαγωγείς χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να συνεχίσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, και αφετέρου να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία.