ΒΙΝΤΕΟ: «Mείνε……» από τους Πλουσία Ηλία, π Στρατή Γιουσμα και Λευτέρη Παπαμακαρίου

Η Πλουσία Ηλία επιστρέφει με νέο hit-single με την υπογραφή του π Στρατή Γιουσμα!

Η Πλουσία Ηλία επιστρέφει ανανεωμένη στα μουσικά δρώμενα και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single της με τίτλο «Μεινε». Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο πάτερ Στρατής Γιουσμάς ενώ στο βιολί βρίσκεται ο σύντροφος της  Λευτέρης Παπαμακαρίου

Η Πλουσία Ηλία είναι μια Ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη της Λέσβου. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτιστικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ παράλληλα πραγματοποιεί σπουδές στη σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

Αποτελείται από μια καλλιτεχνική οικογένεια και ασχολείται με το χώρο της μουσικής από πολύ μικρή ηλικία. Το 2017 συμμετείχε στο ελληνικό διαγωνιστικό σόου του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ το The Voice και άνηκε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Πριν τον κορονοϊό η Πλουσία Ηλία τραγουδούσε σε τοπικά μαγαζιά της Μυτιλήνης ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται σε μια παύση όπως πολλοί ακόμη καλλιτέχνες του χώρου. Παρακάτω αναφέρονται λεπτομέρειες από την καλλιτεχνική ζωή της τραγουδίστριας.

 

Στίχοι - Μουσική: πατήρ Ευστράτιος Γιουσμάς

πλήκτρα: πατήρ Ευστράτιος Γιουσμάς

Βιολί: Λευτέρης Παπαμακαρίου

Μίξη- Μastering - Προγραμματισμός: Λευτέρης Παπαμακαρίου (ΤerhsP. Studio)

Ηχογράφηση φωνής - βιολιού : Λευτέρης Παπαμακαρίου(TerhsP. Studio)

Photoshooting : Πάρης Σκορδομπέκης

Lyric Video : Αrt Design Graphics

ΣΤΙΧΟΙ: Τα λάθη μου, τα πλήρωσα, με πόνο και δάκρυ μετάνιωσα που πίεσα να ζεις στην απάτη, σε κούρασαν οι πράξεις μου, τα λόγια κι οι σκέψεις, δεν άντεξες ματάκια μου και θες να δραπετεύσεις, για που, όμως για που Μείνε, πλάι μου μείνε και κοίταξέ με στα μάτια, η ζωή μου κομμάτια, Μείνε, πλάι μου μείνε και πίστεψέ με καρδιά μου, σ'αγαπώ έρωτά μου Μείνε, μαζί μου μείνε.