Ρεπορτάζ L.P: Έκρηξη σε σταθμευμένο αγροτικό στην Μυχου Λέσβου- Άγιο είχε ο ιδιοκτήτης (PICS)



Τι λέει στο LesvosPost ο ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας.

Δεν έχει περισσότερους από 200 κατοίκους ο οικισμός Μυχου του Δήμου Μυτιλήνης, αλλά όλοι πετάχτηκαν ανάστατοι έξω από τα σπίτια τους στις 11 το πρωί της Κυριακής όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή!



Όταν βγήκαν από τα σπίτια τους, αντίκρισαν κατεστραμμένο το αγροτικό φορτηγάκι ενός συγχωριανού τους που ήταν σταθμευμένο στην μάντρα πού διατηρεί στην περιοχή. Η έκρηξη κατέστρεψε ολοσχερώς το αγροτικό επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας έδωσε κατάθεση στο Ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και αναμένει το πόρισμα.



Σε δηλώσεις του στο LesvosPost έκανε λόγο για βομβιστική ενέργεια που πιθανόν να συνδέεται με την ενασχόληση τού στο μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει το νησί μας.

Όπως μας τόνισε ο ιδιοκτήτης του αγροτικού είχε άγιο καθώς τελευταία στιγμή λίγο πριν φύγει από την δουλειά του προτίμησε να πάρει το Ι.Χ του ενώ καθημερινά περνει το αγροτικό λόγω δουλειάς. 



Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας μας αποκάλυψε ότι μια μέρα πριν το συμβάν βρήκε ένα απειλητικό σημείωμα μεσα στο αγροτικό.

Ο Ιδιοκτήτης του αγροτικού Μπάμπης Δαλλας τόνισε στο LesvosPost ότι από το οστικό κύμα της έκρηξης κυριολεκτικά έλιωσαν τα σίδερα.



Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του αγροτικού βρισκόταν σε δουλειά την ώρα της έκρηξης. Μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν από συγγενείς του, αποχώρησε από την δουλειά και επέστρεψε στο σπίτι του, αντικρίζοντας την ολική καταστροφή στο αγροτικό.